• Генерален спонсор
  • Златен спонсор
  • Ексклузивен партньор
  • Със съдействието на

Събитието

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СГРАДА НА ПУБЛИКАТА 2016
от 0:00 ч. на 1 декември 2016 г.
до 12.00 ч. на 13 декември 2016 г.

Церемония по награждаване и гала вечеря:
13.12.2016 г., Sofia Event Center, 19.30 ч.

Заявки за куверти на тел.: 02 958 88 33, e-mail: office@buildingoftheyear.bg

Учреден през 2002 година, Национален конкурс „Сграда на годината“ е най-престижното събитиe в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата и отличава най-добрите постижения през съответната година.

Най-значимите реализации в България, получили разрешение за ползване през годината, кандидатстват
и преминават през оценка на авторитетно жури от уважавани представители на професионалните общности. Церемонията по връчването на наградите се провежда на официална гала вечеря през месец декември, която събира водещите инвеститори, строителни компании, архитекти и други участници в строително-инвестиционния процес.

Национален конкурс “Сграда на годината” се организира от ГРАДЪТ Медиа Груп под патронажа на Министерството на регионалното развитие и благоустройството с подкрепата на браншовите организации в областите на проектирането и строителството - КСБ, КАБ, САБ, КИИП. Медиен партньор на събитието е БНТ и церемонията по награждаването на победителите в конкурса се излъчва по БНТ1 и “БНТ Свят”.

Фотогалерия от събитието може да разгледате тук

Организатор:

Медиен партньор:         

Жури 2016

Победителите в конкурса се определят от жури, съставено от представители на браншовите организации, професионалисти, представители на бизнес средите.