Събитието

На 10 декември 2017 г, неделя, 24:00 ч., на уебсайта на конкурса приключи гласуването за "Сграда на публиката" в националния конкурс "Сграда на годината 2017". Победителят ще бъде обявен на галавечерята и церемонията по награждаване на 14.12. 2017 г.

ГАЛА ВЕЧЕРЯ И ЦЕРЕМОНИЯ ПО НАГРАЖДАВАНЕТО - 14 ДЕКЕМВРИ 2017 г.
ЗА КУВЕРТИ: +359 2 958 88 33, e-mail: office@buildingoftheyear.bg

Можете да видите какво включва галавечерята тук

Церемонията по награждаване ще се излъчи от 15:00 ч. на 16 декември 2017 г. по БНТ1.


Учреден през 2002 година, Национален конкурс „Сграда на годината“ е най-престижното събитиe в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата и отличава най-добрите постижения през съответната година.
Най-значимите реализации в България, получили разрешение за ползване през годината, кандидатстват и преминават през оценка на авторитетно жури от уважавани представители на професионалните общности. Церемонията по връчването на наградите се провежда на официална гала вечеря през месец декември, която събира водещите инвеститори, строителни компании, архитекти и други участници в строително-инвестиционния процес.
Национален конкурс “Сграда на годината” се организира от ГРАДЪТ Медиа Груп под патронажа на Министерството на регионалното развитие и благоустройството с подкрепата на браншовите организации в областите на проектирането и строителството - КСБ, КАБ, САБ, КИИП. Медиен партньор на събитието е БНТ и церемонията по награждаването на победителите в конкурса се излъчва по БНТ1 и “БНТ Свят”.

Изтеглете брошура "Сграда на годината 2016" тук (pdf)

Фотогалерия 2016 от събитието може да разгледате тук

    ГЕНЕРАЛЕН СПОНСОР

  • AG Capital

    ЗЛАТЕН СПОНСОР

  • Etem

    ЕКСКЛУЗИВЕН ПАРТНЬОР

  • Euromarket