Събитието

Излъчването на церемонията по награждаването на конкурса "Сграда на годината 2018" по Българска национална телевизия ще бъде на 16.12.2018г. от 13:00ч.

Учреден през 2002 година, Национален конкурс „Сграда на годината“ е най-престижното събитиe в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата и отличава най-добрите постижения през съответната година.

Най-значимите реализации в България, получили разрешение за ползване през годината, кандидатстват и преминават през оценка на авторитетно жури от уважавани представители на професионалните общности. Церемонията по връчването на наградите се провежда на официална гала вечеря през месец
декември, която събира водещите инвеститори, строителни компании, архитекти и други участници в строително-инвестиционния процес.

Национален конкурс “Сграда на годината” се организира от ГРАДЪТ Медиа Груп под патронажа на Министерството на регионалното развитие и благоустройството с подкрепата на браншовите организации в областите на проектирането и строителството–КСБ, КАБ, САБ, КИИП. Медиен партньор на събитието е БНТ. Церемонията по награждаването на победителите в конкурса се излъчва по БНТ1.

Гала церемония за награждаване на победителите ще се проведе на 13 декември 2018 г. в Sofia Event Center.
За заявка и закупуване на куверти (до 7 декември) - тел.: 02 958 88 55, email: office@buildingoftheyear.bg

Събитието е с рестрикция за лица под 18 години.

  ГЕНЕРАЛЕН СПОНСОР

 • AG Capital

  ЕКСКЛУЗИВЕН ПАРТНЬОР

 • Euromarket

  ЗЛАТЕН СПОНСОР

 • Etem

  МЕДИЕН ПАРТНЬОР

 • БНТ