СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА:

ЖИЛИЩНИ СГРАДИ НАД 10 000 РЗП

РЕЗИДЕНЦИЯ ЛАЗУРЕН БРЯГ

ИНВЕСТИТОР:

Бургас Тауър ЕООД

КОНСТРУКТОР:

Инж. Георги Йорданов Гурев

ИЗПЪЛНИТЕЛ:

СМК Монтажи АД, Недялко Александров Недялков

АРХИТЕКТ:

Фор райс ООД, Арх. Евгени Светлозаров Рафаилов

АДРЕС:

гр. Бургас, ж.к. Зорница
ИНФОРМАЦИЯ

ПРОЕКТЪТ
216  апартамента
22 етажа
3,20 м височина на етаж
23 офиса
26 040 кв.м. разгъната застроена площ
1 160 кв.м площ на терена
100 подземни гаражи
ЛАЗУРЕН БРЯГ
Резиденция „Лазурен бряг” е проект, уникален за гр. Бургас със своят стил, разположение и функционалност, вдъхновен от духа и архитектурата на една от емблематичните исторически сгради на Москва. Намира се на бул. „Димитър Димов” в престижния ж.к. Зорница и предлага гарантирана неподправена гледка към Черноморския залив на Бургас, Атанасовското езеро и Морската градина на града. 
5 минути до
- ПЛАЖА, крайбрежни ресторанти, тенис кортове, конна база
- Центъра и пешеходната зона на града
- Мол „Галерия” и мол „Плаза”, Carrefour, Metro, Lidl
 
Сградата разполага със собствен подземен и надземен паркинг и е ситуирана на комуникативно място с директен достъп до морската градина и плажа на Бургас, в непосредствена близост до главен път и автобусна спирка на линиите за Слънчев бряг, Несебър, Поморие и летището, както и на градски автобус, свързващ ж.к. Зорница с центъра на града и ЖП гарата и автогарата.
22-етажната резиденция включва подземен паркинг, фоайе с рецепция, лоби бар, офис помещения, ресторант  и други търговски обекти. Чрез пасарелка над бул. ”Димитър Димов” ще се осъществява пешеходният достъп до морската градина и плажа. Можете да се насладите на гледката и да намерите отмора в панорамния СПА-център с покрит басейн, кабинет за масаж, релакс, сауна и парна баня. 
 
Предлагат се 216 студия и апартаменти с една, две и три спални с квадратура между 46 и 324 кв.м. Всички жилища се предават завършени „до ключ“ с ел. и ВиК инсталации, подова настилка – паркет и индивидуален мокет, бои по тавани, бои и тапети по стени, осветителни тела и оборудване на санитарни възли. Общите части са луксозно решени с мрамор и мокет по подовете, комбинация от боя и тапет в светли тонове по стените, вградено осветление по тавани, картини, подчертаващи стила на сградата, и големи панорамни прозорци за завършек. 
Това, което ни отличава, е, че наш основен приоритет е качеството на новия дом, който ние градим. Ето защо ние залагаме само на най-добрите професионалисти и материали и работим на базата на международно признати стандарти от етап проектиране през конструкцията на сградата до последния детайл от довършителните работи. 
 
УДОБСТВА:
Закрит басейн
Панорамен СПА център 
Ресторант
Фитнес център
Скуош зала
Кино салон
Конферентна зала
Лоби с рецепция и лоби бар
Детски център
Денонощна охрана и поддръжка

ПРИЛОЖЕНИЯ: