СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА:

ХОТЕЛИ И ВАКАНЦИОННИ КОМПЛЕКСИ

МЕСЕМБРИЯ РИЗОРТ

ИНВЕСТИТОР:

Месембрия Ризорт ООД

КОНСТРУКТОР:

инж. Петър Любославов Иванов

ИЗПЪЛНИТЕЛ:

СМК-Монтажи АД

АРХИТЕКТ:

студио ДЖЕНИГ ООД арх. Павлина Ликоманова-Ангелова

АДРЕС:

кк Слънчев бряг
ИНФОРМАЦИЯ

Комплекс „Месембрия Ризорт“ е забележителен новопостроен апартхотел от затворен тип, продължение на комплекс „Месембрия Палас“, представляващ шестетажна сграда с обща разгърната площ 7825.47м2, разделена на три корпуса-А,B,C,  отличаващи се със своята архитектура в средиземноморски стил ,съчетана с дизайнерски ландшафтни решения.

            „Месембрия Ризорт“ се намира в най-южната част на туристически курорт Слънчев бряг в непосредствена близост до античния гр. Несебър, (чието древно име е “Mesembria”), наричан също така културно съкровище, където гостите имат възможност да се потопят в атмосферата на исторически забележителности, многовековни църкви и автентични романтични улички. Изборът на локация е внимателно обмислен и резултатът е гаранция за спокойствие и уют, в близост до морския бряг и защитените пясъчни дюни. Комплексът е предпочитана туристическа дестинация , не само със своето изящество и красота , а и заради близкото  местоположение до международно летище Бургас (35км) , което го прави посещаван от много интернационални гости, желаещи да се докоснат до българската култура и традиции.

Съвместната работа между Инвеститора и Архитекта поражда разнообразни, достъпни за широк социален кръг архитектурни разпределения, а именно: студиа (28/32м2), едноспални апартаменти (40/52м2), двуспални апартаменти (52/72м2), пентхаус (330м2), всички от които с балкони и тераси, предлагащи живописни гледки към Стара планина, паркови кътове с впечатляващи палми , оформящи зони за отдих около внушителния със своите олимпийски размери басейн. Луксозната обстановка от средиземноморския интериорен дизайн на апартаментите, индивидуално подбрани и едновременно удобни мебели, максимално добро пространствено планиране съобразено с дневната светлина, разнообразие от всякакви необходими аксесоари, приятната комбинация на топла цветна гама, предразполагат гостите за пълноценна почивка. Превъзходно просторно лоби, обслужвано от любезен персонал е нарицателно за премерен лукс и класа, уютна обстановка и гостоприемство.

През деня гостите ни могат да се отпуснат и насладят на красива , наподобяваща оазис градина в композиция от екзотични палми, зелени кътчета, внимателно подбрана цветна растителност, впечатляващ басейн с олимпийски размери, външен бар с красиво обособени сепарета за отдих и почивка. За любителите на спорта предлагаме открит фитнес и водни атракции. Трансфер от летище до хотела, паркинг, денонощна охрана, денонощно работеща рецепция, анимации за деца, Wi-fi са едни от малкото услуги , които  правят комфортен престоя на нашите туристи. „Месембрия Ризорт“ едва открит и се налага с пълна сила на туристическия пазар концентрирайки и достигайки 93% / деветдесет и три процента / заетост в пиковия летен сезон , което е един изключително висок таргет на посетители, доказващ правилно подбраната работеща система с амбиция за непрекъснато развитие.

Популяризирането на комплекса като туристически обект е постигнато чрез многобройните инвестиции насочени в нестандартни маркетинг идеи, нови и модерни технологии достигащи до широка аудитория. Високотехнологичния процес, постигнат с внедряването на иновационен специализиран хотелски софтуерен продукт –CloudBeds в съвместно сътрудничество с наложилия се на световния пазар “Booking.com-Extranet“  намаляват времето за обработка на резервации, улесняват и модернизират работната среда. Всичко това спомага за професионална организация и високоефективна отчетност , които са от първостепенно значение за оправдаване на финансовите инвестиции.

            Изключителното внимание към детайла, стилният дизайн и елегантен уют на комплекса завладяват сетивата и създават неповторима атмосфера. Месембрия Ризорт е мястото, където не само гостите, но и собствениците на апартаменти преживяват незабравими моменти.

ПРИЛОЖЕНИЯ: