SPONSORED BY:
HOME > УЧАСТНИЦИ > Health buildings > OFFICE BUILDING AND AESTHE CLINIC MEDICAL CENTER SPECIALIST OUTPATIENT CARE AND AESTHE CLINIC BEAUTY (SOC – SOCIP) WITH UNDERGROUND PARKING GARAGES

HEALTH BUILDINGS

OFFICE BUILDING AND AESTHE CLINIC MEDICAL CENTER SPECIALIST OUTPATIENT CARE AND AESTHE CLINIC BEAUTY (SOC – SOCIP) WITH UNDERGROUND PARKING GARAGES

INVESTOR:

AT Еngineering 2000 Ltd, Medical Center Aesthe Clinic Ltd., Aesthe Clinic Beauty Ltd., Mediabuilding Ltd., Elos BG Ltd., Tuins DizainLtd,Stanislav Evtimov Krastev

CONSTRUCTOR:

eng. Martin Maximov

GENERAL CONTRACTOR:

AT Еngineering 2000 Ltd.

ARCHITECT:

Architectural studio Elite Ltd., arch.Kalin Dikov, arch.Galina Stoyanova

ADDRESS:

Sofia
INFORMATION

The project is an office building and medical centre located in Vitosha quarter, city of Sofia at the crossing of Simeonovsko shose Blvd. and Dimitar Shishmanov Str. The rapidly developing technologies and innovative solutions in the area of aesthetic surgery and dermatology necessitate the development of a better and more up-to-date base for surgeries and treatment. Aesthe Clinic Beauty is a building with modern appearance, designed and built with high quality materials and meeting all modern requirements in construction and medical technology.

            The total useful floor area is 3425 sq.m. The building was designed on four floors and one terrace floor. It has one underground level with 24 parking spaces. On the ground floor, there is an entrance lobby providing separate entrances to individual functional units of the building. On this level, there is a shop with a spate entrance from the street, and a dental centre. The second floor houses the Aesthetic and Plastic Surgery Medical Centre, designed by a medical technologist, and operating theatres with state-of-the-art equipment. A special interior design was made for it. The third floor houses aesthetic dermatology consultation rooms with state-of-the-art equipment and interior design meeting modern design trends. The fourth and the terrace floors are designed to house offices with various layout, halls and open-space working areas for the needs of a TV company.

In terms of spatial planning, the building is a composition of clearly differentiated cubic elements.

The materials used for the façade are stone cladding, glazed curtain walls with aluminium profiles and nontransparent composite panels and Baumit mineral plasterwork. This works for achieving a harmonious composition with modern rendering, which is distinct and with a memorable effect.


 

ПРИЛОЖЕНИЯ: