СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА:

ЖИЛИЩНИ СГРАДИ И КОМПЛЕКСИ

ПОЛИГОНА

ИНВЕСТИТОР:

СД Бокал-С-Боков и сие

КОНСТРУКТОР:

Проарх-05 ЕООД

ИЗПЪЛНИТЕЛ:

СД Бокал-С-Боков и сие

АРХИТЕКТ:

Проарх-05 ЕООД

АДРЕС:

София, жк Полигона
ИНФОРМАЦИЯ

Сграда „Полигона” впечатлява със своя модерен и цветен дизайн, който носи усещане за солидност и елегантност. Хармонично използваните съвременни технологии и естествени материали, заедно с оригинално подбраните цветове, създават уникална атмосфера и перфектен баланс между лукс и домашен уют.

Разположена в един от най-перспективните райони на гр. София – ж.к. Полигона, тази очарователна сграда дава на своите обитатели усещане за спокойствие и сигурност.

Сградата е на десет етажа, с обща разгъната застроена площ от 9319 м2, включваща 75 апартамента, подземни паркоместа, магазини и офиси. Предлаганите жилища са двустайни и тристайни, характеризиращи се с функционално разпределение и отлични условия за обитаване. Отличаващи за тях са светлата етажна височина от 2.70 м, фино изпълнените шпакловка и замазка и положената в подовите настилки шумоизолация. Друго предимство на сградата са изградените системи за видеонаблюдение и електронен контрол на достъп.

            Гаранция за високите топло-изолационни качества на този проект са използваните многокамерни керамични тухли Wienerberger Porotherm, заложената система за топлоизолация, висококачествената австрийска вентилируема фасадна облицовка от текстолит и външната шесткамерна дограма от PVC профил и троен стъклопакет с вътрешно нискоемисийно и външно високоенергийно стъкло.

            Луксозните общи части изпълнени по индивидуален дизайнерски проект подсилват уникалността на тази сграда. Безшумният асансьор с луксозна кабина и автоматични врати, оформените от камък стени, висококачествените мазилки, гранитните стълбища и алуминиевите парапети са детайли, които безспорно допълват външното й излъчване.