СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА:
НАЧАЛО > УЧАСТНИЦИ > Жилищни сгради и комплекси > МАНАСТИРСКИ ЛИВД АПАРТМЪНТС

ЖИЛИЩНИ СГРАДИ И КОМПЛЕКСИ

МАНАСТИРСКИ ЛИВД АПАРТМЪНТС

ИНВЕСТИТОР:

Арко Инвест ЕООД

КОНСТРУКТОР:

инж. Мариана Мандаджиева

ИЗПЪЛНИТЕЛ:

Планекс Билд ООД / Здравко Кардарашев

АРХИТЕКТ:

арх. Илина Найденова

АДРЕС:

София,ул. Казбек
ИНФОРМАЦИЯ

Етап 1 на Manastirski L!VD apartments (Манастирски ЛИВД апартмънтс) включва 74 апартамента и 6 магазина, разположени на 8 етажа с обща разгъната застроена площ от 7 150 кв. м. Под целия парцел на проекта има подземен паркинг с удобна топла връзка към сградата. Предлаганите апартаменти са между 38 и 165 кв. м. с 1 до 3 спални и вече посрещат своите първи обитатели.

L!VD apartments се състои от три жилищни сгради в кв. Манастирски ливади-Запад, на 150м. от ул. Тодор Каблешков, в близост до бул. България, супермаркет BILLA и Bulgaria Mall. До центъра на столицата са само 3км., като достъпът е посредством първокласни улици и булеварди. Разнообразните типове жилища са с изградена отоплителна инсталация, включваща котел и алуминиеви радиатори. Заобикалящата инфраструктура е напълно изградена след приключването на строителните работи: асфалтиране на улиците, изграждане на тротоари, облагородяване на междублоковите пространства - фактори, допринасящи за повишаване на комфорта, спокойствието и жизнения стандарт на настоящи и бъдещи собственици.

Качеството на заложените строителни материали е от първостепенно значение. Термокерамичната окачена фасада, преплетена с еталбонд в дървесен цвят и изолирана с каменна вата определя индивидуалния характер на комплекса, като го превръща в едно отлично предложение за уютен дом. Сградата е изградена според най-съвременните срандарти за енергийна ефективност, а общите й части са изпълнени с камък и гранитогрес, допълващи луксозния облик на комплекса.

Данни за целия проект:

  • 8 900 м2 площ на парцела
  • 35 500 м2 разгъната застроена площ
  • 8 000 м2 подземен паркинг (изграден изцяло с Етап 1)
  • 284 жилищни единици
  • 280 подземни и надземни паркоместа и гаражи
  • 25 търговски обекта