СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА:

ХОТЕЛИ И ВАКАНЦИОННИ КОМПЛЕКСИ

СЪН УЕЙВ

ИНВЕСТИТОР:

Стройинвест Груп БГ

КОНСТРУКТОР:

инж. Димитър Ганчев

ИЗПЪЛНИТЕЛ:

Билдинг Сити ООД

АРХИТЕКТ:

арх. Росица Йовчева

АДРЕС:

Свети Влас
ИНФОРМАЦИЯ

Sun Wave е комплекс от сгради за сезонно ползване от затворен тип, което осигурява на собствениците на апартаменти в него тих и спокоен летен отдих. Комплексът е разположен на първа линия от морския бряг в уютния курорт Свети Влас.

“Sun Wave” се състои от 4 сгради и се простира върху над 10 000 кв.м. площ. Тъй като общата денивелация на терена е около 8м, е приложено терасовидно решение на застрояването, разделено на три зони с разсядане с богато озелениние, пешеходни алеи и басейни. Сградите са раздвижени по естествената посока на денивелация и съобразени с особеностите на релефа. Композицията търси парков характер и цели реверанс към зелената природа и адекватност към визуалната панорама – планини и гора на север и море на юг.

Архитектурата се определя с леки обеми, богато остъкляване и много простор, въздух и зеленина.  Общото количество апартаменти в комплекса е 230 с обща РЗП равняваща се на 17 320 кв.м. Прозорците във всички апартаменти са решени във френски стил, което в съчетание с разположението на сградите позволява естественото осветление и откриването на просторна панорама към морето, планината или вътрешното озеленение и басейни.

Интериорите във всички сгради са изпълнени в различна цветова гама. Апартаментите са завършени „до ключ”, без мебели и оборудване, тъй като комплексът е предназначен единствено за продажба и не практикува хотелско настаняване.

ПРИЛОЖЕНИЯ: