Дентална клиника Софиен Риахи, София

София, ул. Пирин 54

Детайли за проекта

Инвеститор

Софиен Риахи

Архитект

Теофана Харалампиева

Изпълнител

Смарт Дизайн Студио ЕООД

Допълнителна информация

Описание на проекта

Модерна дентална клиника, в която светлина, текстури и линии се пресичат, за да създадат една футуристична и запомняща се визия. Проектът се разгръща на 2 нива, 260кв.м., 5 дентални кабинета, зона за изчакване и релакс, фреш зона, фотостудио, стерилизационна и зона за персонал.

Дизайнът е изчистен, функционален и "космически". Влизането в клиниката е подчертано от интересни триизмерни осветителни тела по индивидуален проект, които менят визията си спрямо позицията на наблюдаващия. Стъкло и плът се редуват и създават усещането за чистота и стил. Множество светлинни "лъчи" се пресичат и подсилват ходовите линии.

Зоната на изчакване следва линиите на 3Д панелите и впечатлява със своите смели цветове. Светлинният коридор от лед кръгове към кабинетите е основен акцент в проекта. санитарният възел за пациенти контрастира на светлия интериор, съчетавайки тъмни тонове, златисти акценти и отново светлинни линии.

Новата клинника в София се отличава със своята футуристична,високо технологична и впечатляваща европейска визия и се превръща в притегателен пункт както за високо професионално развитие, така и за разгръщане на нови социални възможности за квартала и разбира се повече усмивки!