Green Hill Residence, Пловдив

Пловдив / Парк Отдих и култура (Гребна база)

Детайли за проекта

Инвеститор

Пи Инвест 2 ЕООД

Архитект

ЕР ТЕ Консулт ООД

Изпълнител

РиС Строй ООД

Допълнителна информация

Описание на проекта

Green Hill Residence e с име подбрано не случайно, а в унисон за цялостната визия на комплекса ни от затворен тип. Вдъхновен от локацията, която съчетава неповторима природа, завладяващи сетивата гледки- към величествената Родопи планина, емблематичните тепета на гр. Пловдив и спокойствие на водата - Гребен Канал, а разходките пеша покрай р. Марица предават цялостна завършеност на спокойствието, което обгръща комплекса ни.

Разположен в новия и развит жилищен квартал на гр. Пловдив - Парк Отдих и Култура, локацията на Green Hill Residence предлага всички удобства, необходими за комфортен начин на живот. Добре изградената инфраструктура с достъп до градски транспорт, детски градини, училища, лечебни заведения, паркове, ресторанти, големи вериги хранителни супермаркети и разбира се - Mall Plovdiv са само на метри разстояние от комплекса.

Архитектурата на Green Hill Residence е от най-ново поколение - енергоефективна, с вентилируема окачена васада, изградена с висококачествен HPL с топли дървесни нюанси и еталбонд в тъмни цветове, което направи визията ни едновременно модерна, но създавайки усещане за уют и топлина . Общите части на комплекса са изградени от мрамор и гранит, а детайлите от естествен фурнир и зелени декорации, придават неповторима естетика.

Green Hill се състои от 7 секции, всяка с индивидуален вход с видеодомофонна система и ограничен достъп . Всяка секция разполага с директен излаз към вътрешния двор и топла връзка с подземния паркинг на комплекса, което осигурява максимален комфорт на жителите си. Грийн Хил Резиденс е комплекс от затворен тип, разположен на 20743 кв. м РЗП, от които 5000 кв. м вътрешен двор и то какъв - на територията му са засяти вековни маслинови дървета, разказващи истории, зелената трева създава неповторима свежест, а японският клей гордо обагря с червените си цветове, докато птиците пеят своите песни.

В тази атмосфера се потапят жителите на комплекс Грийн Хил, седнали спокойно на някой от кътовете ни за отдих. Радостта е гарантирана и за най-малките - във двора на комплекса е изградена детска площадка на площ от 170 кв. м, оборудвана с най-модерните съоражения за игри подходящи, както за по-малки, така и за по-прорастнали дечица! Грийн Хил Резиденс предлага апартаменти от всякакъв тип и квадратура, както и партерни апартаменти с индивидуален двор, които ще угодят и на най-изтънчения вкус. Грийн Хил Резиденс е изкуство, дом, създаден с една единствена цел - да даде на жителите си всичко, от което имат нужда !

ПРЕДИШЕН ПРОЕКТ

Жилищна сграда Light View, София

СЛЕДВАЩ ПРОЕКТ

Комплекс жилищни сгради Панорама Парк II-ри етап: Сграда 2, Варна